Lekker hoor

Lekker hoor

geschreven op: do 13 apr 2006.
In de tijd gezien

Wel eens gehoord van Haggis? Een typisch Schotse lekkernij.

Vannochtend het paasweekend goed begonnen: Haggis. Een Schotse lekkernij die Scott had meegebracht. Scott had voor zichzelf en Kelvin een stukje in de koekenpan klaargemaakt. Kelvin liet mij ook een stukje proberen. Smaakte niet verkeerd moest ik zeggen. Maar toen Kelvin vroeg of ik wilde weten wat er in zat rook ik onraad. Ik zei dat ik dat volgens mij liever niet wilde weten. Maar Kelvin zei: schapentestikels. Bij die gedachte was het ineens niet meer lekker en mijn gezichtsuitdrukking sprak boekdelen verdrietig

Maar de paashaas is al vroegtijdig langsgeweest en na snel wat chocolade naar binnen te hebben gewerkt was ik de smaak kwijt. En het valt allemaal mee: net even opgezocht want ik vertrouwde Kelvin niet helemaal en nu blijkt dat Haggis organen van een schaap bevat: hart, lever en longen. Doe mij maar een stukje chocolade zullen we maar zeggen!

Het paasweekend moet nog beginnen. Ik ga dadelijk mijn ouders ophalen van het treinstation en daarna hebben we met zijn drieen het hele weekend de tijd om de toerist uit te hangen. Ook de rest neemt het ervan. Ben en Natasha’s ouders zijn over uit Australie en ze gaan morgen naar Schotland, Peta en Kelvin zijn een paar dagen er tussen uit en Scott heeft een paar dagen vrij.

Vrolijk pasen!

naar boven |
8 keer gelezen
| 2 reacties toegevoegd

Reacties

Aantal reacties : 2
Je kunt geen reacties meer toevoegen.

Marinus
Toegevoegd op: vr 21 apr 2006
Je bent gefopt Matthias, haggis bestaat uit de ingewanden van een schaap, bereid in zijn eigen darmen…geen testikels hehehe, maar toch wel bikkel dat je een gerecht gegeten hebt dat wereldwijd bekend staat als een van de smerigste gerechten (ja haggis is eigenlijk best heel bekend)
marlies
Toegevoegd op: zo 16 apr 2006
dag held!!!

Jij durft, Haggis. Er zijn er niet veel die dat kunnen zeggen. Je zegt dat het lekker is en ik zal je maar op je woord geloven want ik zou het nog niet voor al het geld in de wereld opeten. Bah! Wel grappig dat je niet wist wat het was. Had Kelvin jou mooi te pakken. Heeft papa het ook geprobeerd?
Veel plezier met papa en mama en een zalig pasen.

liefs marlies