Koninginnedag I

Koninginnedag I

geschreven op: vr 28 apr 2006.
In de tijd gezien

Vandaag is het koninginnedag. Ik heb zojuist mijn plannen gemaakt...

Koninginnedag. Altijd een goede reden voor een feestje! Vandaag maak ik een uitzondering en ga ik de Nederlanders opzoeken. Mijn ervaring met koninginnedag in Australie doet me vermoeden dat het wel gezellig gaat worden.

Net zoals in Sydney is er ook hier in Londen in Hollandse bar. Deze heet “De Hems” en wonderwel worden er Nederlandse en Belgische biertjes geschonken, waaronder enkele fruitbieren. Dat gaat er bij mij wel in!

Een korte zoektocht op Google bracht me bij een pagina van “the Netherlands board of tourism & conventions” (sorry, kan geen passende vertaling vinden). In ieder geval, vanavond wordt er door HollandClubbing.com “the Clubbing Zone” georganiseerd. Locatie is de “Inner Temple Gardens” wat er op foto’s veelbelovend uitziet, het is een prachtig onderhouden tuin gesitueerd in een cultuur-historisch zeer verantwoorde omgeving, dusss.

Don Diablo en Michel de Hey zorgen voor de muziek en toen ik dat las wist ik dat ik er naar toe moest. Don Diablo heb ik één keer eerder gezien toen hij een DJ-set draaide op Lowlands. Dat was helemaal te gek. Ik verwacht hier een beetje een andere muziekkeuze maar ben overtuigd dat die gast voor ieder wat wils in zijn platencollectie heeft. En ook uit eigen werk mag hij wat mij betreft gerust een plaatje draaien.

Toegang is gratis en daar ben ik minder blij mee want er zal wel een berg volk op af komen die niet voor koninginnedag komt maar voor die Nederlandse DJ’s (Nederland een goede reputatie). Ik ben benieuwd, er mogen 2000 mensen naar binnen en tot voor kort kon je je registreren. Voor mij is het dus even hopen dat ik er in kom.

Daarna natuurlijk op naar die Nederlandse kroeg om de avond goed af te sluiten. Ik wens jullie in ieder geval een fijne koninginnedag!

naar boven |
6 keer gelezen

Reacties