Tijd om af te ronden

Tijd om af te ronden

geschreven op: za 24 jun 2006.
In de tijd gezien

Na een hectische laatste week is het einde van mijn afstudeerperiode daar. Op de laatste dag, het laatste uur heeft Roy me een baan aangeboden!

In mijn laatste week heb ik erg lange dagen gemaakt. Naast het afronden van mijn ‘Work Item Web Part’ heb ik mijn afstudeerpresentatie in elkaar gezet, de Test Suite verbeterd, tijdelijke huurders gezocht voor mijn kamer en zijn er helaas een aantal dingen waar ik niet meer aan toe kom.

Zelfs nu, met nog minder dan een dag te gaan voordat ik terugkom naar Nederland, ben ik druk bezig om allerlei zaken af te ronden. Met het schrijven van dit verhaal ben ik toegekomen aan het laatste punt van mijn lijstje vrolijk

Ik nu met een gerust hart het vliegtuig instappen: ik ben tevreden over de resultaten van mijn opdracht en ik heb de toezegging dat ik voor Tigerteam kan blijven werken.

Voordat ik aan mijn eerste baan begin moet ik natuurlijk mijn studie succesvol afsluiten. Woensdag 28 Juni moet ik op school mijn afstudeerpresentatie geven. Dat is tevens mijn laatste verplichting en daarmee komt een einde aan vier jaar studie cool

Over enkele dagen hoop ik meer te kunnen vertellen...

naar boven |
9 keer gelezen

Reacties