Ben jij een tennisliefhebber?

Ben jij een tennisliefhebber?

geschreven op: za 20 mei 2006.
In de tijd gezien

Ik heb me eens even verdiept in de wereld van Grand Slams, aces en Federer. De echte liefhebbers komen massaal naar Londen voor het prestigieuze Wimbledon toernooi.

Het einde van mijn afstudeeropdracht komt steeds dichterbij. De komende twee weken zal ik veel tijd besteden om mijn eindverslag af te ronden. Ik ben enorm blij dat ik mijn eerste versie in ieder geval al af heb.

Daarna ben ik nog enkele weken zoet om mijn opdracht verder af te maken en op 25 Juni kom ik terug naar Nederland lacht En laat nu net in die week Wimbledon beginnen! Het grote tennistoernooi waarin de spelers gekleed gaan in het wit en de winnaars miljoenen ponden ontvangen. En ik ben er achter gekomen dat IBM ervoor zorgt dat 4 miljoen internetbezoekers over de meest actuele informatie kunnen beschikken. Now that’s impressive!

Wimbledon wordt gehouden van 26 Juni t/m 9 Juli 2006. Tennisfans die naar Londen komen: opgelet. Ik biedt voor twee weken (of langer) mijn kamer te huur aan. De tennisvelden zijn gemakkelijk te bereiken vanuit het appartement en een twee-persoons bed in het van alle gemakken voorziene appartement is een aantrekkelijke keuze voor bezoekers die naar Londen komen. Winkels, restaurantjes en uitgaansgelegenheden zijn allemaal op loopafstand en in de omgeving zijn enkele prachtige parken en de mogelijkheid om een wandeling te maken langs de Thames. En natuurlijk is Londen een stad die nooit verveelt!

Als je iemand kent of weet, ik hoor het graag.

naar boven |
23 keer gelezen

Reacties