Ben jij een tennisliefhebber?

Ben jij een tennisliefhebber?

geschreven op: za 20 mei 2006.
In de tijd gezien

Ik heb me eens even verdiept in de wereld van Grand Slams, aces en Federer. De echte liefhebbers komen massaal naar Londen voor het prestigieuze Wimbledon toernooi.

Het einde van mijn afstudeeropdracht komt steeds dichterbij. De komende twee weken zal ik veel tijd besteden om mijn eindverslag af te ronden. Ik ben enorm blij dat ik mijn eerste versie in ieder geval al af heb.

Daarna ben ik nog enkele weken zoet om mijn opdracht verder af te maken en op 25 Juni kom ik terug naar Nederland lacht En laat nu net in die week Wimbledon beginnen! Het grote tennistoernooi waarin de spelers gekleed gaan in het wit en de winnaars miljoenen ponden ontvangen. En ik ben er achter gekomen dat IBM ervoor zorgt dat 4 miljoen internetbezoekers over de meest actuele informatie kunnen beschikken. Now that’s impressive!

Wimbledon wordt gehouden van 26 Juni t/m 9 Juli 2006. Tennisfans die naar Londen komen: opgelet. Ik biedt voor twee weken (of langer) mijn kamer te huur aan. De tennisvelden zijn gemakkelijk te bereiken vanuit het appartement en een twee-persoons bed in het van alle gemakken voorziene appartement is een aantrekkelijke keuze voor bezoekers die naar Londen komen. Winkels, restaurantjes en uitgaansgelegenheden zijn allemaal op loopafstand en in de omgeving zijn enkele prachtige parken en de mogelijkheid om een wandeling te maken langs de Thames. En natuurlijk is Londen een stad die nooit verveelt!

Als je iemand kent of weet, ik hoor het graag.

naar boven |
23 keer gelezen
| 6 reacties toegevoegd

Reacties

Aantal reacties : 6
Pagina 1 van 2.

Je kunt geen reacties meer toevoegen.

Toegevoegd op: wo 31 mei 2006
marleen van erp schreef op di 30 mei 2006:
> vrijdag gaan Sanne en ik naar Isanbul om de
> vacantie te openen

Dit jaar gaan we met de vriendengroep naar Bulgarije. Misschien gaan wij ook nog wel naar Istanbul. Wist je dat Istanbul bijna 10 miljoen mensen wonen? Dat is net zoveel als Parijs lacht (Londen telt 7 miljoen inwoners).

Veel plezier toegewenst cool
Toegevoegd op: wo 31 mei 2006
Harm schreef op di 30 mei 2006:
> Weet je al wat je doet met het werken in Londen?

Oh ja, als het aan mij ligt blijf ik vanaf Augustus nog een jaartje werken en wonen in Londen. Ik heb het in Londen goed naar mijn zin maar vooral hoop ik dat Tigerteam enorm gaat groeien. Het lijkt me geweldig om te zien hoe een klein bedrijf groot wordt en wat daar allemaal bij komt kijken.

Binnen enkele weken hoop ik zekerheid te hebben wat betreft een baan.
Toegevoegd op: wo 31 mei 2006
Fieny schreef op ma 29 mei 2006:
> Jammer voor je dat Wimbledon begint als jij naar
> huis gaat, maar ik denk dat jou voorkeur toch het
> thuisfront is.

Jazeker, ik zie er nu al naar uit cool
marleen van erp
Toegevoegd op: di 30 mei 2006
hoi Mathijs,
alles goed in Londen , waarschijnlijk ook regenachtig net als hier! wij maken het goed , het schooljaar loopt ten einde en Sanne zit dan ook midden in haar examen, vandaag wiskunde en morgen als laatste natuurkunde,ze zit dus middenin de getallen en formules, vrijdag gaan Sanne en ik naar Isanbul om de vacantie te openen!!. Jammer dat je zelf net Londen uit bent als Wimbledon begint, maar misschien vang je nog 'n huurder die dan kan genieten van jouw faciliteiten ,verder veel succes mat je eindverslagen tot de volgende keer, gr tante Leen en familie
Toegevoegd op: di 30 mei 2006
Hey Mathijs,

Als ik dat geweten had dan had ik dan mijn vakantie geplant. Niet voor de tennis maar voor een weekje weg met Daphne.
Weet je al wat je doet met het werken in Londen?
Hier is alles ok. Ik heb op dit moment een cursus voor mijn werk.

gr Harm